gêthik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gethik)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêthik Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦛꦶ (thi)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. êngg olah-olahan sing diolah iwak manuk;









Kata kunci/keywords: arti gêthik, makna gêthik, definisi gêthik, tegese gêthik, tegesipun gêthik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org