gêti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka geti)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêti krama/ngoko

  1. ak gêtas;
  2. araning panganan sing digawe gula karo wijèn.








Kata kunci/keywords: arti gêti, makna gêti, definisi gêti, tegese gêti, tegesipun gêti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org