glêpung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka glepung)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

glêpung Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦊꦥꦸꦁ

krama/ngoko

  1. bubukan gandum lsp. sing lêmbut bangêt;









Kata kunci/keywords: arti glêpung, makna glêpung, definisi glêpung, tegese glêpung, tegesipun glêpungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org