goncèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka goncek)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

goncèk Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦤ꧀ (n)ꦕꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

Kacocogna karo êngg goncèng.








Kata kunci/keywords: arti goncèk, makna goncèk, definisi goncèk, tegese goncèk, tegesipun goncèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org