grêngsêng

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka grengseng)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

grêngsêng Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) () (ng)ꦱꦼ () (ng)

krama/ngoko

  1. kamêmpêngan (panggrêgut) ing ati arêp nindakake apa-apa;








Kata kunci/keywords: arti grêngsêng, makna grêngsêng, definisi grêngsêng, tegese grêngsêng, tegesipun grêngsêng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.