grèpès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka grepes)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grèpès Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦺ ()ꦥꦺ ()ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. gripis bangêt.









Kata kunci/keywords: arti grèpès, makna grèpès, definisi grèpès, tegese grèpès, tegesipun grèpès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.