gudèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gudel)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gudèl Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦢꦺ ()ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. anak kêbo









Kata kunci/keywords: arti gudèl, makna gudèl, definisi gudèl, tegese gudèl, tegesipun gudèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org