gulêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gulet)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gulêt krama/ngoko

  1. (utawa gêgulêtan) pêpulêtan, ulêng, gêgubêdan;
  2. êngg gêlut, ulêng;
  3. bêcik bangêt pamitrane;








Kata kunci/keywords: arti gulêt, makna gulêt, definisi gulêt, tegese gulêt, tegesipun gulêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.