gulu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gulu krama/ngoko

jangga ki

  1. peranganing badan antarane êndhas karo gêmbung;
  2. uga tmr. gêndul, kêndhi lsp. yaiku perangan sing mêrit;
  3. larasing wilahan gamêlan sing kapindho (panunggul);








Kata kunci/keywords: arti gulu, makna gulu, definisi gulu, tegese gulu, tegesipun gulu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org