gulu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gulu krama/ngoko

jangga ki

  1. peranganing badan antarane êndhas karo gêmbung;
  2. uga tmr. gêndul, kêndhi lsp. yaiku perangan sing mêrit;
  3. larasing wilahan gamêlan sing kapindho (panunggul);








Kata kunci/keywords: arti gulu, makna gulu, definisi gulu, tegese gulu, tegesipun gulu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.