gumêlar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gumelar)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumêlar Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩꦼ () (la) (r)

krama/ngoko

  1. jumèrèng
Kacocogna karo gêlar.








Kata kunci/keywords: arti gumêlar, makna gumêlar, definisi gumêlar, tegese gumêlar, tegesipun gumêlar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org