gumêrot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gumerot)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumêrot Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩꦼ ()ꦫꦺꦴ (ro)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (gêrot)

  1. nywara gêrot-gêrot;









Kata kunci/keywords: arti gumêrot, makna gumêrot, definisi gumêrot, tegese gumêrot, tegesipun gumêrot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org