gumêtêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gumeter)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumêtêr Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦩꦼ ()ꦠꦼ () (r)

krama/ngoko

  1. ndhrêdhêg, rasaning badan yêr-yêran
Kacocogna karo gêtêr.








Kata kunci/keywords: arti gumêtêr, makna gumêtêr, definisi gumêtêr, tegese gumêtêr, tegesipun gumêtêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.