ibêk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ibêk Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦧꦼ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. (Kw) kêbak.









Kata kunci/keywords: arti ibêk, makna ibêk, definisi ibêk, tegese ibêk, tegesipun ibêk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org