iki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

iki ꦲꦶ (hi)ꦏꦶ (ki)
Lingga:

  1. panuduh mratelakake barang kang cêdhak karo kang gunêman.








Kata kunci/keywords: arti iki, makna iki, definisi iki, tegese iki, tegesipun iki

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.