iki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

iki Aksara Jawa: ꦲꦶꦏꦶ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko iki
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh mratelakake barang kang cêdhak karo kang gunêman.









Kata kunci/keywords: arti iki, makna iki, definisi iki, tegese iki, tegesipun ikiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org