iki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iki Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦏꦶ (ki)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko iki
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh mratelakake barang kang cêdhak karo kang gunêman.









Kata kunci/keywords: arti iki, makna iki, definisi iki, tegese iki, tegesipun iki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.