ing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ing krama/ngoko

  1. ancêr-ancêr nelakake dunung, upama ana ing kana;
  2. nelakake ana sajroning wêktu (mangsa), upama ing taun 1938;
  3. mungguh, tumrap, marang, dening;
  4. kanggo panambang nunggal têgês karo -e (-ipun).








Kata kunci/keywords: arti ing, makna ing, definisi ing, tegese ing, tegesipun ing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org