irung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

irung Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦫꦸ (ru) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. grana ki peranganing rai kang dadi pirantining pangambu









Kata kunci/keywords: arti irung, makna irung, definisi irung, tegese irung, tegesipun irung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org