irung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

irung Aksara Jawa: ꦲꦶꦫꦸꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. grana ki peranganing rai kang dadi pirantining pangambu









Kata kunci/keywords: arti irung, makna irung, definisi irung, tegese irung, tegesipun irungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org