jantung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jantung krama/ngoko

  1. peranganing jêroan sing dadi pusêr lakuning gêtih;
  2. kêmbang gêdhang satlakupane;








Kata kunci/keywords: arti jantung, makna jantung, definisi jantung, tegese jantung, tegesipun jantung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.