kêthul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêthul krama/ngoko

  1. ora landhêp;
  2. ent kurang gathekan (tmr. pikiran).








Kata kunci/keywords: arti kêthul, makna kêthul, definisi kêthul, tegese kêthul, tegesipun kêthul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.