Menyang kontèn

katès

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka kates)

basa Jawa[besut]

Tembung aran

katès

katès Aksara Jawa: (ka)ꦠꦺ ()ꦱ꧀ (s)
krama/ngoko

  1. êngg téla gantung.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti katès, makna katès, definisi katès, tegese katès, tegesipun katès

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.