kèncèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka kenceng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kèncèng krama/ngoko

  1. bangsaning kwali têmbaga gêdhe;
  2. êngg wajan gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti kèncèng, makna kèncèng, definisi kèncèng, tegese kèncèng, tegesipun kèncèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org