kèsèd

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka kesed)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kèsèd krama/ngoko

  1. piranti dianggo ngrêsiki sikil kang digawe duk, sêpêt lsp;
  2. (utawa kêkèsèd) ngrêsiki sikil diusêk-usêkake ing piranti kasêbut;








Kata kunci/keywords: arti kèsèd, makna kèsèd, definisi kèsèd, tegese kèsèd, tegesipun kèsèd
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org