kewan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kewan Aksara Jawa: ꦏꦺꦮꦤ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) titah kang urip duwe pangrasa lan bisa mobah.









Kata kunci/keywords: arti kewan, makna kewan, definisi kewan, tegese kewan, tegesipun kewanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org