kita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

kita

  1. (Kw) aku lan kowe kabèh;
  2. êngg aku, -ku.







Kata kunci/keywords: arti kita, makna kita, definisi kita, tegese kita, tegesipun kita

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.