kita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kita

  1. (Kw) aku lan kowe kabèh;
  2. êngg aku, -ku.








Kata kunci/keywords: arti kita, makna kita, definisi kita, tegese kita, tegesipun kita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org