kiwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kiwa krama/ngoko

  1. nyênyêkêl lsp. nganggo tangan kiwa;
  2. sêpi, ora adhakan (tmr. panggonan lsp);
  3. ala (tmr. wêwujudan);








Kata kunci/keywords: arti kiwa, makna kiwa, definisi kiwa, tegese kiwa, tegesipun kiwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.