kiwa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

kiwa

  1. nyênyêkêl lsp. nganggo tangan kiwa;
  2. sêpi, ora adhakan (tmr. panggonan lsp);
  3. ala (tmr. wêwujudan);







Kata kunci/keywords: arti kiwa, makna kiwa, definisi kiwa, tegese kiwa, tegesipun kiwa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.