kuku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kuku Aksara Jawa: ꦏꦸꦏꦸ
Lingga:krama/ngoko

  1. kanaka ki tutuping pucuk driji sikil utawa tangan









Kata kunci/keywords: arti kuku, makna kuku, definisi kuku, tegese kuku, tegesipun kukuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org