kuku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kuku Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦏꦸ (ku)
Lingga: krama/ngoko

  1. kanaka ki tutuping pucuk driji sikil utawa tangan









Kata kunci/keywords: arti kuku, makna kuku, definisi kuku, tegese kuku, tegesipun kuku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.