kuku

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

kuku ꦏꦸ (ku)ꦏꦸ (ku)
Lingga: krama/ngoko

  1. kanaka ki tutuping pucuk driji sikil utawa tangan








Kata kunci/keywords: arti kuku, makna kuku, definisi kuku, tegese kuku, tegesipun kuku

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.