kulit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kulit krama/ngoko

  1. buntêl lapisan kang jaba (tmr. kewan, wong, têtuwuhan, woh lsp);
  2. wlulang;
  3. klika;








Kata kunci/keywords: arti kulit, makna kulit, definisi kulit, tegese kulit, tegesipun kulit Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org