kuping

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kuping Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦥꦶ (pi) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. talingan ki pirantining pancadriya kang dianggo ngrungokake;









Kata kunci/keywords: arti kuping, makna kuping, definisi kuping, tegese kuping, tegesipun kuping
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org