lanang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lanang

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lanang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kaya sipate wong lanang (kêndêl, gumêdhe);
  2. sing mênjila utawa ngijèn tmr. gunung, kali, alas, lsp;
  3. mung awuluh siji tmr. bêdhil;
  4. ent kêndêl








Kata kunci/keywords: arti lanang, makna lanang, definisi lanang, tegese lanang, tegesipun lanang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.