lanang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

lanang

  1. kaya sipate wong lanang (kêndêl, gumêdhe);
  2. sing mênjila utawa ngijèn tmr. gunung, kali, alas, lsp;
  3. mung awuluh siji tmr. bêdhil;
  4. ent kêndêl







Kata kunci/keywords: arti lanang, makna lanang, definisi lanang, tegese lanang, tegesipun lanang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.