lèkêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka leker)
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lèkêr (Wl) pc

  1. enak;
  2. kêpenak, nikmat;








Kata kunci/keywords: arti lèkêr, makna lèkêr, definisi lèkêr, tegese lèkêr, tegesipun lèkêrBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org