lêmpung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka lempung)
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lêmpung krama/ngoko

  1. lêmah abang (irêng) sing kêlèt;
  2. (utawa lêmpungên) lara rêkasa bangêt ênggone bêbanyu (kêdhêdhêlên).








Kata kunci/keywords: arti lêmpung, makna lêmpung, definisi lêmpung, tegese lêmpung, tegesipun lêmpung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org