Menyang kontèn

lelengan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka lengan)

basa Jawa[besut]

lengan, lelengan Aksara Jawa:
Lingga: (lenga)

  1. nglengani rambut.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lelengan, makna lelengan, definisi lelengan, tegese lelengan, tegesipun lelengan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.