lêrês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka leres)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêrês

krama
Krama lêrês
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. pênêr;
  2. bênêr.








Kata kunci/keywords: arti lêrês, makna lêrês, definisi lêrês, tegese lêrês, tegesipun lêrês
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org