liya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

liya

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liya
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. seje, ora kagolong marang;
  2. (wong liya utawa liyan-kêbrayan), dudu sanak dudu kadang;
  3. (utawa liyan) saka golongan (tanah, bangsa lsp) seje;








Kata kunci/keywords: arti liya, makna liya, definisi liya, tegese liya, tegesipun liyaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org