liya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

liya

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liya
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. seje, ora kagolong marang;
  2. (wong liya utawa liyan-kêbrayan), dudu sanak dudu kadang;
  3. (utawa liyan) saka golongan (tanah, bangsa lsp) seje;








Kata kunci/keywords: arti liya, makna liya, definisi liya, tegese liya, tegesipun liyaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=liya&oldid=45042"