liya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

liya

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liya
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. seje, ora kagolong marang;
  2. (wong liya utawa liyan-kêbrayan), dudu sanak dudu kadang;
  3. (utawa liyan) saka golongan (tanah, bangsa lsp) seje;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=liya&oldid=45042"