lurus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lurus krama/ngoko

  1. lêmpêng (lêncêng) sarta alus;
  2. (lurus atine) ora jail, burus.








Kata kunci/keywords: arti lurus, makna lurus, definisi lurus, tegese lurus, tegesipun lurus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org