macêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka macem)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

macêm êngg pc

  1. jinis, warna;
  2. cocog, jodho.








Kata kunci/keywords: arti macêm, makna macêm, definisi macêm, tegese macêm, tegesipun macêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.