manungsa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manungsa Aksara Jawa: (ma)ꦤꦸ (nu) (ng) (sa)
Lingga: krama/ngoko

  1. titah kang kadunungan sukma lan budi.








Kata kunci/keywords: arti manungsa, makna manungsa, definisi manungsa, tegese manungsa, tegesipun manungsa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.