manungsa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

manungsa Aksara Jawa: ꦩꦤꦸꦁꦱ
Lingga:krama/ngoko

  1. titah kang kadunungan sukma lan budi.








Kata kunci/keywords: arti manungsa, makna manungsa, definisi manungsa, tegese manungsa, tegesipun manungsaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org