mega

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mega Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ga)
Lingga: krama/ngoko

  1. kumpuling uwab ing awang-awang kang katon putih.








Kata kunci/keywords: arti mega, makna mega, definisi mega, tegese mega, tegesipun mega
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org