méga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka mega)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

méga ꦩꦺ (me) (ga)
Lingga: (mega)
krama/ngoko

  1. kumpuling uwab ing awang-awang kang katon putih.







Kata kunci/keywords: arti méga, makna méga, definisi méga, tegese méga, tegesipun méga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.