menggok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

menggok Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ng)ꦒꦺꦴ (go)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. ganti ênêr;;
Kacocogna karo enggok.








Kata kunci/keywords: arti menggok, makna menggok, definisi menggok, tegese menggok, tegesipun menggok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.