ora

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ora

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ora
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kosok balèn utawa sulaya karo kang kasêbut, upama ora larang;
  2. wangsulan surasane selak, kb iya;








Kata kunci/keywords: arti ora, makna ora, definisi ora, tegese ora, tegesipun ora
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.