ora

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

ora

  1. kosok balèn utawa sulaya karo kang kasêbut, upama ora larang;
  2. wangsulan surasane selak, kb iya;







Kata kunci/keywords: arti ora, makna ora, definisi ora, tegese ora, tegesipun ora

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.