oyod

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

oyod krama/ngoko

  1. peranganing wit sing tumancêb ing lêmah piranti nyêrot pangan;
  2. witing têtuwuhan rambat;
  3. (sa-oyod) samangsa panenan (6 sasi utawa
  4. taun);
  5. ak woding têmbung;
  6. pc ula (diucapake ing wayah bêngi);








Kata kunci/keywords: arti oyod, makna oyod, definisi oyod, tegese oyod, tegesipun oyod
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.