Menyang kontèn

oyod

Saka Wikisastra, bausastra mardika

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Témbung aran[besut]

oyod krama/ngoko

  1. péranganing wit sing tumanceb ing lemah piranti nyerot pangan;
  2. witing tetuwuhan rambat;
  3. (sa-oyod) samangsa panénan (6 sasi utawa
  4. taun);
  5. ak woding tembung;
  6. pc ula (diucapaké ing wayah bengi);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti oyod, makna oyod, definisi oyod, tegese oyod, tegesipun oyod

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.