pacêrèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka paceren)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pacêrèn Aksara Jawa: (pa)ꦕꦼ ()ꦫꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (cêri)

  1. panggonan kang jênês-jênês (pambuwangan banyu lsp).








Kata kunci/keywords: arti pacêrèn, makna pacêrèn, definisi pacêrèn, tegese pacêrèn, tegesipun pacêrèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org