pagêblug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pageblug)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pagêblug

basa Jawa[besut]

pagêblug

  1. krama/ngoko ngungsum lêlara nular.








Kata kunci/keywords: arti pagêblug, makna pagêblug, definisi pagêblug, tegese pagêblug, tegesipun pagêblug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org