pagêring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pagering)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pagêring

basa Jawa[besut]

pagêring

  1. krama/ngoko ak pagêblug.








Kata kunci/keywords: arti pagêring, makna pagêring, definisi pagêring, tegese pagêring, tegesipun pagêring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org