pakarêman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pakareman)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pakarêman

basa Jawa[besut]

pakarêman

  1. krama/ngoko kang dikarêmi bangêt;;
Kacocogna karo karêm.








Kata kunci/keywords: arti pakarêman, makna pakarêman, definisi pakarêman, tegese pakarêman, tegesipun pakarêman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org