pakêh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pakeh)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pakêh

basa Jawa[besut]

pakêh

  1. (Kw) ak paku, ugêr-ugêr.








Kata kunci/keywords: arti pakêh, makna pakêh, definisi pakêh, tegese pakêh, tegesipun pakêh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org