palujêngan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka palujengan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

palujêngan

basa Jawa[besut]

palujêngan

  1. êngg
krama
Krama palujêngan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

basuki.








Kata kunci/keywords: arti palujêngan, makna palujêngan, definisi palujêngan, tegese palujêngan, tegesipun palujêngan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org