pamalêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pamalem)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamalêm

basa Jawa[besut]

pamalêm

  1. krama/ngoko ak pawèwèh saka bêkêl marang lurah patuh ing mangsa pasa.








Kata kunci/keywords: arti pamalêm, makna pamalêm, definisi pamalêm, tegese pamalêm, tegesipun pamalêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.