pamêgat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pamegat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamêgat

basa Jawa[besut]

pamêgat

  1. krama/ngoko ak (layang pamêgat) layang pêgat (talak).








Kata kunci/keywords: arti pamêgat, makna pamêgat, definisi pamêgat, tegese pamêgat, tegesipun pamêgat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org