pang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

pang

basa Jawa[besut]

pang

  1. krama/ngoko cawang ing wit.








Kata kunci/keywords: arti pang, makna pang, definisi pang, tegese pang, tegesipun pang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org