pangadêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka pangadeg)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangadêg

basa Jawa[besut]

pangadêg

  1. krama/ngoko (sa-pangadêg) saanggon, saprangkat (tmr. panganggo);;
Kacocogna karo adêg, dêdêg.








Kata kunci/keywords: arti pangadêg, makna pangadêg, definisi pangadêg, tegese pangadêg, tegesipun pangadêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.